Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom
IX. ISK SZÉKELYUDVARHELY KUPA PROGRAM:
 
 
 

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Híreink


12 Nov

  Péntekig még lehet nevezni a megyei asztalitenisz bajnokságra, az idei évben is öt korosztályban hirdet megyei bajnokot a Hargita Megyei Asztalitenisz Szövetség. Jelen pillanatban az eddigi legnépesebb mezőny fog szerepelni, főleg a felnőtt mezőnyben, de az ifi korosztályokban sem lesz a létszám kevesebb a korábbi évekhez képest.

  A megyei bajnokság helyszíne a székelyudvarhelyi stadion melleti asztalitenisz terem, a Park utca 1. szám alatt.

Program:

2019 November 27, szerda 16 óra - gyerek korosztály

2019 November 27, szerda 18 óra - serdülő korosztály

2019 November 28, csütörtök 16 óra - újonc korosztály

2019 November 28, csütörtök 18 óra - ifi korosztály

2019 November 29, péntek 18 óra - felnőtt korosztály

  A nevezési határidő 2019. november 15, 12 óra, nevezéseket az ajtmhr@freemail.hu címre lehet elküldeni. A nevezési határidő után beérkezett nevezéseket nem áll módunkban figyelembe venni. Bővebb információkat az ajtmhr@freemail.hu e-mail címen kérhetnek vagy a 0040-740-154486-os telefonszámon.

  Hargita Megyei Asztalitenisz Szövetség


12 Nov

Csapatunk kivívta a továbbjutást, ott van az Európa Kupa legjobb nyolc együttese között.


12 Nov

Hazai környezetben játszottunk a Szuperliga idei kiírásának őszi teremtornáján. Pozitív mérleggel zártuk a küzdelmeket, ott vagyunk az élbolyban.


30 Oct

Az elmúlt hétvégén Székesfehérváron rendezték a sorozat végső állomását, a döntőket. Klubunk öt játékossal vett részt, mindenki érmekkel tért haza.


28 Oct

Sebők Márton és Toró Dávid is a legjobbak között!


25 Oct

Felemásan szerepeltek csapataink Buzauban!


09 Oct

  A Hargita Megyei Asztalitenisz Szövetség felhívja az asztaliteniszt kedvelők figyelmét, hogy idén is megrendezésre kerül a Hargita megyei egyéni asztalitenisz bajnokság, felnőtt (18 év felettiek), ifi (2001, 2002, 2003), serdülő (2004, 2005, 2006), újonc (2007, 2008) és gyerek (2009 után születettek) korosztályokban. A felnőtt korosztályba bárki benevezhet, kortól függetlenül!!! Részt vehetnek sportkluboknál leigazolt sportolók illetve leigazolással nem rendelkező amatőr asztaliteniszezők. A versenyekre a benevezés ingyenes minden kategóriában, a korosztályok dobogós helyezettjei kupa, érem, oklevél és ajándéktárgyakban részesülnek.

  A nevezési határidő 2019. november 11, 12 óra, nevezéseket az ajtmhr@freemail.hu címre lehet elküldeni. A bajnokság programját a nevezési határidő után tesszük közzé. A nevezési határidő után beérkezett nevezéseket nem áll módunkban figyelembe venni. Bővebb információkat az ajtmhr@freemail.hu e-mail címen kérhetnek vagy a 0040-740-154486-os telefonszámon.

  Hargita Megyei Asztalitenisz Szövetség


04 Oct

A Szuperliga első túrnéját hazai közönség előtt játszodjuk!


04 Oct

Közel volt az éremhez a fiatal duó az országos döntőn!


17 Sep

A székelyudvarhelyi asztaliteniszezők múlt hét végén második idényüket kezdték el a nemzetközi színtéren. Az Európa Kupa csoportkörének sorsolásánál az utolsó kalapból húzták az ISK-SZAK együttesét. Ez nem igazán zavarta a fiúkat a Spanyolországban megrendezett tornán, magabiztosan gyűjtötték a pontokat, a végén pedig elérték azt, amiért mentek: ott vannak a legjobb tizenhat mezőnyében.


04 Sep

Az elmúlt hétvégén Budapesten a BVSC Kupával díjazott nemzetközi utánpótlás-versenyen adogattak a fiatalok.


21 Aug

Filimon Lucian a Szuperligás csapatunk új tagja!


Oldalak száma: 41
loading...