Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom
IX. ISK SZÉKELYUDVARHELY KUPA PROGRAM:
 
 
 

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Híreink


24 Nov

A Székelyudvarhelyi ISK-SZAK férfi asztalitenisz-csapata keddtől péntekig Izvorani-ban játszik, az országos bajnokság első tornáján. A Szuperligának egy hónappal ezelőtt kellett volna elkezdődnie, azonban a rajtot a koronavírus-járvány miatt elhalasztották, akárcsak az Európa Kupa csoportkörét.


19 Nov

Megyei bajnoki címmel hangolt Tamás Szabolcs a jövő heti Szuperligára!


14 Nov

Halasztás van a járvány miatt az Európa Kupában, a Szuperliga viszont a nyakunkon!


09 Nov

Felnőtt megyei bajnokság program - csoportok.


30 Oct

November közepén indul a megyei bajnokság!


29 Oct

Nagyszerű játékkal indította a szezont mindkét fiókcsapatunk!


15 Oct

Múlt héten selejtezővel, holnaptól pedig a B. divízióval elindult az új szezon!


15 Oct

Mély megdöbbenéssel vettük tudomásul, hogy Bálint Gábor itt hagyott mindannyiunkat. Gabi nemcsak csapatunk egyik fő támogatója volt, de igazi BARÁT és teljes értékű CSAPATTAG! Büszke volt a csapat minden eredményére, figyelemmel követte a gyerekek fejlődését, számtalan új ötlettel bombázott, ott segítette a szakosztályt ahol éppen lehetősége volt. Nagyon nagy érdeme van abban, hogy városunkban az asztalitenisz ilyen magas szintre tudott jutni.
ISTEN VELED GABI!
NYUGODJ BÉKÉBEN!
A Csapat

07 Oct

  A Hargita Megyei Asztalitenisz Szövetség felhívja az asztaliteniszt kedvelők figyelmét, hogy idén is megrendezésre kerül a Hargita megyei egyéni asztalitenisz bajnokság, felnőtt (18 év felettiek), ifi (2002, 2003, 2004), serdülő (2005, 2006, 2007), újonc (2008, 2009) és gyerek (2010 után születettek) korosztályokban. A felnőtt korosztályba bárki benevezhet, kortól függetlenül!!! Részt vehetnek sportkluboknál leigazolt sportolók illetve leigazolással nem rendelkező amatőr asztaliteniszezők. A versenyekre a benevezés ingyenes minden kategóriában, a korosztályok dobogós helyezettjei kupa, érem, oklevél és ajándéktárgyakban részesülnek.

  A megyei bajnokságot szigorú járványügyi szabályok betartásával fogjuk lebonyolítani, a Román Asztalitenisz Szövetség, a Román Sportminisztérium illetve a Román Egészségügyi Minisztérium által közösen megfogalmazott és alkalmazott protokoll szerint. A lebonyolítási módszert a nevezési határidő lejártával közöljük a résztvevő játékosokkal.

  A nevezési határidő 2020. október 28, 12 óra, nevezéseket az ajtmhr@freemail.hu címre lehet elküldeni. A bajnokság programját a nevezési határidő után tesszük közzé. A nevezési határidő után beérkezett nevezéseket nem áll módunkban figyelembe venni. Bővebb információkat az ajtmhr@freemail.hu e-mail címen kérhetnek vagy a 0040-740-154486-os telefonszámon.

  Hargita Megyei Asztalitenisz Szövetség


14 Sep

Hajszálnyira az elődöntőtől, rosszabb meccsarány miatt maradtunk le az éremről!


07 Sep

A B. divízió küzdelmeivel folytatódott a felnőtt bajnokság!


03 Sep

Izvorani-ban zajlik mindhárom liga befejező tornája!


Oldalak száma: 44
loading...