Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom
IX. ISK SZÉKELYUDVARHELY KUPA PROGRAM:
 
 
 

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Híreink


17 Sep

A székelyudvarhelyi asztaliteniszezők múlt hét végén második idényüket kezdték el a nemzetközi színtéren. Az Európa Kupa csoportkörének sorsolásánál az utolsó kalapból húzták az ISK-SZAK együttesét. Ez nem igazán zavarta a fiúkat a Spanyolországban megrendezett tornán, magabiztosan gyűjtötték a pontokat, a végén pedig elérték azt, amiért mentek: ott vannak a legjobb tizenhat mezőnyében.


04 Sep

Az elmúlt hétvégén Budapesten a BVSC Kupával díjazott nemzetközi utánpótlás-versenyen adogattak a fiatalok.


21 Aug

Filimon Lucian a Szuperligás csapatunk új tagja!


21 Aug

Ismét nagyszerű versenyt hozott a szezonnyitó nemzetközi torna!

 


17 Aug

Ezen a hétvégén, szombaton és vasárnap a székelyudvarhelyi városi sportcsarnokban rendezik meg a kilencedik kiírásához érkezett, Székelyudvarhelyi ISK Kupával díjazott nemzetközi asztaliteniszversenyt.


10 Aug

Edzőtáborral indult a felkészülési időszak a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK asztalitenisz-együttesnek. A versenyidény szeptember közepén kezdődik számukra, amikor az európai porondon szerepelnek. 


20 Jul

Csapatban a hatodik helyen zártuk a szezont, egyéniben két sportolónk is a legjobbak között van!


15 Jun

Megvannak az ellenfelek, spanyol csapat az A. csoport házigazdája.


12 Jun

Pénteken eldől a rendezési jog illetve az ellenfelek kiléte!


05 Jun

A tavalyi évben először, idén már másodszor leszünk ott az öreg kontinens legjobb csapatai között. Megpályáztuk a házigazda szerepkört.


21 May

A tavalyi bajnoki címe után idén a második helyet csípte el a székelyudvarhelyi asztaliteniszező a londoni csapatával. A SZAK-ISK tagja alaposan kivette részét a sikerből. A klub utánpótlás korosztályú játékosai kibérelték a sportiskolák közötti országos döntő dobogóját.


07 May

Az ifi 3-asoknál az udvarhelyiek játszották a döntőt, a kisebbeknél is ott voltak az élbolyban klubunk asztaliteniszezői.


Oldalak száma: 41
Kiemelt támogatók Támogatók
loading...