Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Híreink


15 Jun

Megvannak az ellenfelek, spanyol csapat az A. csoport házigazdája.


12 Jun

Pénteken eldől a rendezési jog illetve az ellenfelek kiléte!


05 Jun

A tavalyi évben először, idén már másodszor leszünk ott az öreg kontinens legjobb csapatai között. Megpályáztuk a házigazda szerepkört.


21 May

A tavalyi bajnoki címe után idén a második helyet csípte el a székelyudvarhelyi asztaliteniszező a londoni csapatával. A SZAK-ISK tagja alaposan kivette részét a sikerből. A klub utánpótlás korosztályú játékosai kibérelték a sportiskolák közötti országos döntő dobogóját.


07 May

Az ifi 3-asoknál az udvarhelyiek játszották a döntőt, a kisebbeknél is ott voltak az élbolyban klubunk asztaliteniszezői.


16 Apr

Több mint kétszáz versenyző nevezett, jól szerepeltek klubunk asztaliteniszezői a tusnádfürdői megmérettetésen.


09 Apr

Az elmúlt hétvégén Besztercén rendezték az ifi 3-as korosztály (9-10 évesek) csapatdöntőjét. Remek eredménnyel tértek haza az udvarhelyiek.


09 Apr

Öt játékosunk utazott el hétvégén a magyarországi klub meghívásának tettek eleget. Ketten közel voltak az aranyéremhez.


08 Apr

Akárcsak idegenben, hazai környezetben is legyőztük ellenfelünket. Teljesítettük célkitűzésünket, jövőre is az élvonalban játszhatunk, nemzetközi porondon adogathatunk.


04 Apr

Nagy harcban, fordulatos összecsapáson lett meg a győzelem. Ezzel féltávnál vagyunk, a visszavágón is jól kell teljesítenünk.


02 Apr

Az idény legfontosabb mérkőzései előtt állunk. Továbbra is a nemzetközi indulás elcsípése a célunk, ezért pedig le kell győznünk a soron következő ellenfelünket.


26 Feb

A negyedik helyről a hatodikra csúsztunk vissza a Szuperligában!


Oldalak száma: 40
loading...