Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom
IX. ISK SZÉKELYUDVARHELY KUPA PROGRAM:
 
 
 

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Vetésy Norbert a 2018-as év legeredményesebb játékosa!


25 Dec
  • Megtekintve: 45

  Vetésy Norbert kapta az idei év legeredményesebb asztaliteniszezője címet, a szakosztály vezetői döntése alapján. Norbi országos bajnoki címet szerzett egyéniben, megnyerte a Dobolyi Aladár Emlékversenyt, ezüstérmes volt az Összmagyar Nemzeti Diákbajnokságon valamint a megyei bajnokságban, a Romgaz Kupán pedig bronzérmet szerzett. Ezen kívül pedig meghatározó tagja a felnőtt B. divízióban szereplő második számú csapatnak.

  A legjobb csapat címet egyértelműen felnőtt Szuperligás csapatunk érdemelte ki, a bajnokság hatodik helyén zárva a pontvadászatot, kivívva ezzel az Európa Kupában való indulási jogot. A nemzetközi porondon tisztességesen helytállt csapatunk a székelyudvarhelyen megrendezett első tornán, történelmi eseményt szervezve városunkban, a belga, cseh és portugál ellenfelekkel. A 2018-2019-es szezonban pedig jelenleg a táblázat negyedik helyén tartózkodik.

Kiemelt támogatók Támogatók


loading...