Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom
IX. ISK SZÉKELYUDVARHELY KUPA PROGRAM:
 
 
 

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Tamás Szabolcs a felnőtt megyei bajnok!


19 Nov
  • Megtekintve: 106

  A Hargita Megyei Asztalitenisz Szövetség szervezésében, a szigorú járványügyi szabályozásokat betartva zajlott a 2020-as felnőtt megyei bajnokság. A résztvevők külön csoportokban és külön programált időpontokban álltak asztalhoz, a selejtező csoportokat követően egy tizenhatos főtábla alakult ki, ahová többségben a székelyudvarhelyi klub játékosai kerültek, kiegészülve Nistor József és Dombi Tihamér csíkszeredai, valamint Zakariás Szabolcs felsőboldogfalvi és Szabó Attila amatőr székelyudvarhelyi játékosokkal.

  A folytatásban többnyire a papírforma szerint alakultak az eredmények, a látványos mérkőzések ezúttal sem maradtak el. Az elődöntőbe a jelenlegi legjobb formában lévő játékosok jutottak be, Sánduly Levente Jenei Barnabással nézett szembe, a másik ágon pedig a dr. Mózes Gyula és Tamás Szabolcs mérkőzés zajlott. Jenei közel volt a meglepetéshez, az első számú kiemelt Sánduly ellen 2-1, 10-7-ről veszítette el az elődöntőt, Levente magabiztossága az utolsó pillanatban is jól működött és elsőként jutott a döntőbe. A másik ágon Tamás Szabolcs magabiztos győzelemmel jutott a döntőbe, Mózes Gyulát 3-0-ra győzte le. A döntőben tovább folytatta a magabiztos játékot Szabolcs, Leventének ezúttal csak egy szettre futotta a mérkőzésen, viszont Szabolcs játékára nem volt gyógyszer, magabiztosan nyerte a felnőtt mezőnyt.

 loading...