Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom
IX. ISK SZÉKELYUDVARHELY KUPA PROGRAM:
 
 
 

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Székelyudvarhelyen kezdjük a bajnokságot!


04 Oct
  • Megtekintve: 72

  Mozgalmasnak ígérkezik november eleje szuperligás csapatunknak, ugyanis az Európa Kupában való továbbjutás azt eredményezte, hogy szinte egy időben kell majd helyt állni csapatunknak a Szuperligában és a nemzetközi kupában egyaránt. Október 31-én játszodjuk az első mérkőzést az Európa Kupa negyedik fordulójában a portugál Desportivo Sao Roque ellen Funchalban, majd november 3-5 között a román Szuperliga első tornája következik. A jó hír pedig az, hogy sikerült megkapni a szervezési jogot, így Székelyudvarhely első alkalommal látja vendégül az ország nyolc legjobb férfi csapatát a Városi Sportcsarnokban.

  Ezt követően pedig november 10-én ugyancsak Székelyudvarhelyen áll csapatunk asztalhoz, az Európa Kupa visszavágóján a portugálok ellen, a kettős mérkőzés győztese pedig továbbjut a következő fordulóba. A portugál együttes nem ismeretlen számunkra, hiszen tavaly Székelyudvarhelyen épp ellenük kellett játszodjunk, akkor 3-1-es vereséget szenvedtünk a két kínaival felálló madeirai csapat ellen, az idén természetesen szeretnénk visszavágni nekik.

  A Román Szuperligában a hazai szövetség nyílvánosságra hozta a csapatok kereteit, szinte mindegyik csapatnál próbáltak erősíteni a nyár folyamán. A bajnok Mioveni a svéd idegenlégiós mellé még hozott egy portugál válogatottat, az ezüstérmes TTC Campulung egy többszörös ifi román bajnokkal frissített. A bronzérmes Konstancát elhagyta tavalyi legjobb játékosuk, ellenben csatlakozott a Steaua két fiatal játékosa, a bukaresti együttesben pedig találunk többszörös európa és román bajnokokat, valamint egy malajziai válogatott játékossal is erősítettek. A Pristavu Campulung csapata a román serdülő válogatottal indul, fiatal de annál harapósabb csapatra lehet számítani részükről. A két újonc is remek játékerőt képvisel, Craiova csapata csak egy évre ugrott vissza a második vonalba, csapatuk tagjai a román élmezőnybe tartoznak, több hazai bajnok is jelen van. Slatina sem véletlenül jutott fel a legfelső ligába, két tapasztalt játékosuk mellett egy többszörös ifi román bajnok valamint a montenegrói válogatott Radovic fog szerepelni. 

  Egyedüli erdélyi csapatként vesszük fel a harcot a román élmezőnyben, a tavalyi felállításhoz képest még egyet erősödött csapatunk Filimon Lucian érkezésével, így rajta kívül György Szilárd, Sebastian Loso, Cservik Krisztián, Tamás Szabolcs és György István edző-játékos próbál egy érmes pozjciót megcsípni a bajnokságban!loading...