Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom
IX. ISK SZÉKELYUDVARHELY KUPA PROGRAM:
 
 
 

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Svéd játékos csatlakozik a csapathoz!


17 Oct
  • Megtekintve: 145

  Új célkitűzéssel indítja az új idényt az udvarhelyi asztalitenisz-csapat. Megízlelték, milyen az európai porondon szerepelni, ezt csípnék el újból. Két új sportoló van a keretben: az egyiket hazahívták, a másik egy skandináv játékos.

  Teljes erőbedobással hangol a Székelyudvarhelyi ISK-FSK férfi asztaliteniszcsapata az október végén kezdődő Szuperliga első tornájára. A fiúkra négy nap alatt hét párharc vár, azaz Buzăuban lejátsszák egyszerre az őszi idény mérkőzéseit. A keret heti hat edzéssel készül a rajtra. A tavalyi csapathoz képest két új játékos érkezett a klubhoz. Arról már hírt adtunk, hogy a nyári szünetben sikerült hazacsalogatni György Szilárdot. Az asztaliteniszező a szeptemberi, a városi sportcsarnokban rendezett ETTU Kupán már magára öltötte az udvarhelyi mezt. Az ISK-FSK edző-játékosa, György István elmondta, sikerült megegyeznie a svéd Sebastian Losoval is.

  A 27 éves, balkezes játékos jelenleg az Angby együttesében játszik – mind a két szakszövetség versenykiírása megengedi, hogy egy sportoló két ország pontvadászatában szerepeljen. „Az első körben Sebastian csapattársának aláírását szerettük volna megkaparintani. Ő viszont egy angliai klubot választott, egyben ajánlotta Losót. Megnéztük, ami pedig tetszett, hogy a játékos rögtön igent mondott a felkérésünkre” – mondta az edző-játékos. Sebastian Loso ifjúsági játékosként megnyerte az Észak Európa-bajnokságot, ott van a svéd egyéni pontvadászat első felében. Kijelenthetem, hogy erősebb idén a csapatunk, mint a tavalyi. Nem szabad azt sem szem elől téveszteni, hogy a többiek is igazoltak, bizonyára sokkal keményebb lesz a bajnokság is. Az első Szuperliga-idényünkben az volt a célunk, hogy bennmaradjunk a legjobbak mezőnyében. Idén már az, hogy elcsípjük az európai kupaindulást érő első hat hely valamelyikét. Titkon abban is reménykedem, hogy ott tudunk lenni a rájátszás felsőházában, azaz az első négy hely valamelyikén végzünk” – összegzett a tréner.

  Az ISK-FSK kerete a 2018–2019-es szezonban: György Szilárd, Cservik Krisztián, Tamás Szabolcs, Sebastian Loso és György István. A Szuperliga versenykiírása nem változott, két teremtornát rendeznek ősszel és tavasszal, ahol a nyolccsapatos mezőnyben mindenki játszik mindenkivel. Ezt követően a rájátszásban az első négy helyezett az érmekért, a többiek a kiesés elkerüléséért küzdenek tovább.

Forrás: www.szekelyhon.ro

Kiemelt támogatók Támogatók


loading...