Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom
IX. ISK SZÉKELYUDVARHELY KUPA PROGRAM:
 
 
 

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Spanyolországban kezdünk az Európa Kupában!


15 Jun
  • Megtekintve: 55

  Kisorsolták pénteken délben a férfi asztalitenisz Európa Kupa csoportkörét. Kiderült, hogy idén nem lesz házigazda a Székelyudvarhelyi ISK–SZAK, Spanyolországban fog játszani, György István csapatvezető pedig optimista.

  A luxemburgi sorsoláson előbb a négy csoport házigazdáját nevezték meg, ebből pedig kiderült, hogy idén szeptemberben a spanyol Universidad De Burgos, a horvát Libertas Marinkolor, a Pécsi PEAC és a belga TT Vedrinamur fogadja majd a csapatokat. A sorsolás végéig kellett izgulni, hogy hová kerül az ISK–SZAK, utolsóként került ki az urnából, így számára csak egy választás maradt, az A jelzésű ötösbe került, a házigazda spanyol mellett két ukrán és egy luxemburgi csapattal fog megvívni a továbbjutást érő első két helyért.

  „Véleményem szerint könnyebb csoportba kerültünk, mint a tavaly. Figyelembe kell venni, hogy öt csapat van és innen is kettő megy tovább. A spanyolok legjobb embere az a Cazacu, aki a román bajnokságban a Mioveni-nél játszik, tavasszal György Szilárd és én is legyőztem. A luxemburginál van egy kolumbiai és egy horvát játékos, a Kijev az ukrán bajnok, míg Harkovról nem tudunk még semmit. Lehetett volna sokkal nehezebb csoport is, úgy érzem, nagyobb esélyünk van a továbbjutásra, mint az előző szezonban. Jó lett volna, ha mi lettünk volna az egyik csoport házigazdája. Ha az A csoportból tovább tudunk jutni, akkor az egyenes kiesési szakaszban már oda-visszavágós mérkőzések lesznek. Erősebb a csapatunk, és nagyon örvendünk annak, hogy idén is ott vagyunk Európa legjobbjai között” – nyilatkozta György István, a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK csapatvezetője. A csoportmérkőzéseket szeptember 14–15-én rendezik.

  Az Európa Kupa csoportbeosztása

A csoport: Universidad De Burgos (házigazda, spanyol), Fortune Kijev (ukrán), DT Saint Hubert Bridel (luxemburgi), OMIS Harkov (ukrán), Székelyudvarhelyi ISK-SZAK.

B csoport: TTC Sokah Hoboken (belga), G.D.D Toledos (portugál), Libertas Marinkolor (házigazda, horvát), CE SCC Szumi (ukrán), Sarkuysan Spor Kulübü (török).

C csoport: Pécsi PEAC (házigazda, magyar), A.D. Vincios (spanyol), CTT Tiege (belga), TTC Neuhausen (svájci).

D csoport: Borges Grup Vall (házigazda), TT Vedrinamur (házigazda, belga), DT Echternach (luxemburgi), ADC Ponta Do Pargo-Calheta (portugál).

forrás: www.szekelyhon.ro Zátyi Tiborloading...