Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom
IX. ISK SZÉKELYUDVARHELY KUPA PROGRAM:
 
 
 

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Nem sikerült elcsípni a felső házat!


26 Feb
  • Megtekintve: 62

  Hadilábon álltak a szerencsével, négy mérkőzést szoros, kiélezett csatában elveszítettek. Az udvarhelyi asztaliteniszezők az érmekért már nincsenek, az európai kupaszereplésért még harcban vannak.

  Az elmúlt héten négy nap alatt hét találkozót kellett lejátszania a Székelyudvarhelyi Asztalitenisz Klub–ISK együttesének a férfi Szuperligában. A tavaszi idény alapszakaszának teremtornáját Buzăuban rendezték. A György István edző-játékos által irányított gárda a negyedik helyről várta a folytatást – a cél az volt, hogy ezt a pozíciót megtartsák. A torna jól is indult a György Szilárd, Tamás Szabolcs, Cservik Krisztián és Seabastian Loso által alkotott csapatnak, simán behúzták az első összecsapást.

  A további meccseken elpártolt a szerencse a székelyudvarhelyi csapattól. Maratoni csatában szenvedtek vereséget a Besztercei VSK-tól. Az öt és félórás ütközetet követően rögtön következett egy újabb mérkőzés – mivel egy nap két párharcot rendeztek. Szinte borítékolható volt, hogy a kifacsart játékosok már nem tudnak nagy ellenállást tanúsítani.A harmadik napon újabb két hosszú meccs, a végletekig kiélezett ütközeteken alul maradtak. A tréner kifejtette, az utóbbi évek legkiegyensúlyozottabb mezőnye a mostani: „A Kolozsvár kissé kilóg a sorból. A többiekkel közel egy szinten vagyunk, bárki legyőzhet bárkit. Ez nem a mi hetünk volt, dühítő, hogy miként csúsztak ki kezeink közül a meccsek. Másképp is alakulhatott volna, hogy ott maradjunk az első négyben”. A második tornát a hetedik helyen zárták, ami az összesítésben a hatodik pozíciót jelenti. A rájátszás alsóházában folytatják a küzdelmeket. Az első körben a Besztercei VSK lesz az ellenfél, a tét igencsak nagy: amennyiben kikapnak, kiesnek az élvonalból, amennyiben nyernek, az európai kupaszereplést ér. Áprilisban játsszák az oda-visszavágót.

  A Székelyudvarhelyi Asztalitenisz Klub–ISK eredményei: 5–1 a Kolozsvári Politehnicával 0–5 a CS Câmpulunggal 4–5 a Besztercei VSK-val 1–5 a Pristavu Câmpulunggal 3–5 a Konstacai VSK-val 4–5 a CS Mioveni-nel 2–5 a Bukaresti Steauával.

  A Szuperliga alapszakaszának végeredménye: 1. Mioveni, 2. CS Câmpulung, 3. Konstanca, 4. Steaua, 5. Pristavu Câmpulung, 6. Székelyudvarharhely, 7. Beszterce, 8. Kolozsvár.

Forrás: www.szekelyhon.ro - Józsa Csongor

Kiemelt támogatók Támogatók


loading...