Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom
IX. ISK SZÉKELYUDVARHELY KUPA PROGRAM:
 
 
 

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Nekivágtak az új idénynek


10 Aug
  • Megtekintve: 44

Az elmúlt héten Zeteváralján készült az együttes, a klub összes korosztályos csapata mellett a felnőttek is nekivágtak a munkának.

„Huszonöt játékossal kezdtük el az edzőtáborozást, ez a hét csak a fizikai felkészülésről szól, napi három tréninget tartunk. A legfiatalabb játékosaink is itt vannak, meg természetesen az élvonalban szereplő asztaliteniszezőink – mondta a klub edzője, György István a Székelyhon portálnak.

Az ütők és a labdák jövő héten kerülnek elő, amikor Székelyudvarhelyen folytatódik a felkészülés. Ide érkezik a felnőtt együttes egyik idegenlégiósa, a vajdasági Cservik Krisztián, két ifjúsági szerb válogatottal. Harmadik csapatként egy angol klub csatlakozik. Napi két edzéssel gyakorolnak a sportolók. Jövő hétvégén ez egy utánpótlás kupával zárul.

„Augusztus a felkészülésről szól. Van meghívásunk egy szerbiai edzőtáborba, illetve egy budapesti versenyre is. Megpróbálunk ezeknek eleget tenni” – tette hozzá az edző.loading...