Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom
IX. ISK SZÉKELYUDVARHELY KUPA PROGRAM:
 
 
 

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Mind az öt megyei bajnoki cím udvarhelyen maradt!


23 Dec
  • Megtekintve: 48

  Ezen a héten a megyei bajnokság egyéni küzdelmei zajlottak a székelyudvarhelyi asztalitenisz teremben, öt korosztályban hirdetett bajnokot a Hargita Megyei Asztalitenisz Szövetség. A felnőtt mezőnyben voltak hiányzók is, de voltak olyan játékosok akik fel tudták venni a versenyt a hazaiak legjobbjaival, a mezőny pedig évről évre egyre csak bővül.

  A tíz évesek korosztályával kezdődött az idei egyéni megyei bajnokság. A megyei bajnok Sebők Márton lett, 3-1-re legyőzve csapattársát Toró Dávidot. A dobogó harmadik fokára Kovács Lóránt és Vajda Attila állhatott.

  Megvédte megyei bajnoki címét Sánduly Levente a felnőtt mezőnyben. Az ezüstérmes ezúttal a még 14 éves Karácsony Dániel  lett, a bronzérmek az idén Csíkszeredai sportolók nyakába kerültek, Kiss János és Pál Zoltán végeztek a harmadik helyen.

  A junior 3-as korosztály küzdelmeivel folytatódott a megyei bajnokság. A bajnoki címet Kiss Bence szerezte meg, az ezüstérem Bedő Bálint nyakába került, míg a bronz érmeken Sebők Márton és Toró Dávid osztozkodott.

  Sánduly Levente az ifi mezőnyben sem kegyelmezett, szettveszteség nélkül húzta be a megyei bajnoki címet. Az ezüstérmes ezúttal  Jenei Barnabás  lett, a dobogó harmadik fokára pedig Geréb Attila és Karácsony Dániel  állhatott.

  A serdülő korosztályban Karácsony Dániel magabiztosan utasította maga mögé a mezőnyt, megnyerve a megyei bajnokságot. Az ezüstérmes Vetésy Norbert  lett, a bronzérmek Jenei Barnabás  és Geréb Attila nyakába kerültek az idén.

Kiemelt támogatók Támogatók


loading...