Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom
IX. ISK SZÉKELYUDVARHELY KUPA PROGRAM:
 
 
 

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Megyei Egyéni Bajnokság 2019


02 Dec
  • Megtekintve: 19

  November végén mind az öt korosztályban megyei bajnokot hirdetett a Hargita Megyei Asztalitenisz Szövetség, egy héten keresztül zajlottak a mérkőzések a székelyudvarhelyi asztalitenisz teremben. Mind az öt korosztályban udvarhelyi lett a bajnok, a nevezettek között voltak Gyergyószentmiklósról, Keresztúrról, Csíkszeredából, a dobogósok érem, kupa, oklevél, felszerelés, édesség és pénzbeli díjakban részesültek Hargita Megye Tanácsa és a Magdolna Impex jóvoltából.

  Az U10-es korosztályban a jelenlegi országos ranglistán szereplő helyezéseik szerint álltak a dobogóra a fiatalok, a bajnoki címet Sebők Márton szerezte meg Toró Dávid előtt, a dobogó harmadik fokára Gelei Kristóf és Sárkány Levente állhatott.

  Az U12-es korcsoportban ugyancsak az udvarhelyi fiatalok taroltak, a döntőben Bedő Bálint 3-1-es győzelemmel lépte le Kiss Bencét, kettejük párharca nagy csatát hozott. A bronzérmek a kisebbek döntősei nyakába kerültek, Sebők Márton és Toró Dávid a nagyobb korosztályban is érmet szerzett.

  Hasonlóan alakult az U15 korosztály forgatókönyve is, a döntő nagy csatát hozott Karácsony Dániel és Mózes Botond között, előbbi 3-2-es győzelemmel szerezve meg az idei megyei bajnoki címet. A harmadik helyeken pedig Kiss Bence és Bedő Bálint osztozkodott.

  Az ifik között volt talán a legkiegyensúlyozottabb a mezőny, habár Sánduly Levente bajnoki címe egy percig sem forgott veszélybe, magabiztosan nyerte az idei kiírást. Az ezüstérmet Vetésy Norbert szerezte meg, a dobogó harmadik fokára pedig Geréb Attila és Karácsony Déniel került.

  A felnőttek mezőnyében sem tudták megállítani az udvarhelyi fiatalokat, Tamás Szabolcs az udvarhelyi SZAK szuperligás játékosa nem talált legyőzőre, a döntőben Sánduly Leventét győzte le. A bronzérmeket két ifi játékos szerezte meg, Vetésy Norbert és Jenei Barnabás is dobogóra állhatott.loading...