Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Két mérkőzés óriási téttel


02 Apr
  • Megtekintve: 45

A rájátszáshoz érkezett a férfi asztalitenisz Szuperliga. A Székelyudvarhelyi ISK-SZAK az alapszakaszban hatodik helyen zárt, így a folytatásban az alsóházban kapott helyet.

 

A play-out első körében ellenfele a hetedik pozícióban végzett Besztercei VSK lesz. Az oda-visszavágó óriási téttel bír, hiszen aki alulmarad, kiesik az élvonalból, a győztes viszont folytathatja a küzdelmet az ötödik helyért, amely európai kupaszereplést is ér. Az ISK-SZAK együttese már a szezon kezdetekor az utóbbit tűzte ki célul.

 

 

„Felkészültünk a páros meccsre. Tudjuk, hogy apró nüanszok döntenek arról, ki lesz a győztes. Úgy gondolom, a fiúk jó formában vannak, megteszünk mindent, hogy már idegenben nyerjünk, viszont akkor sem lesz könnyű a visszavágó” – mondta György István, az udvarhelyiek edző-játékosa.

 

A György Szilárd, Sebastian Loso, Tamás Szabolcs és György István alkotta együttes az alapszakasz őszi tornáján 5–2-re verte Besztercét, tavasszal viszont 5–1-re kikapott a VSK-tól.

 

Az odavágót szerdán 17 órától rendezik idegenben, a visszavágó vasárnap 18 órakor kezdődik a székelyudvarhelyi városi sportcsarnokban.

Forrás: Józsa Csongor/Székelyhon.loading...