Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Idegenben nyertünk, egy lépést megtettünk


04 Apr
  • Megtekintve: 135

Szerdán délután játszottuk a férfi asztalitenisz Szuperliga rájátszásának alsóházi odavágóját. A Besztercei VSK-nál vendégszerepelt a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK együttese.

A tét, a nyomás rátette a bélyegét a találkozó elejére. Sebastian Loso hozta az első meccset, ezt két vereség követte. A folytatásban összekaptuk magunkat. 

Fordítani tudtunk, összesítésben 3–2 volt az állás. A házigazda kiegyenlített, de a két újabb udvarhelyi pont egyben a párharc végét jelentette, 5–3-ra nyertünk.

A csapat edző-játékosa, György István elmondta: „A félútnál vagyunk. Nagyon nehéz mérkőzés volt, hasonló visszavágóra számítok. Görcsösen kezdtünk, éreztük a párharc súlyát. Loso a maximumot nyújtotta, nyertünk, ez fontos volt. Nem szabad hátradőlnünk, itthon is a győzelemért állunk az asztalhoz. Négy mérkőzést hoznunk kell, el kell kerülnünk a szettek számolgatását”.

A párharc győztese az élvonal ötödik helyéért küzdhet, ez pedig jogot ad az európai kupaszerepléshez, a vesztes kiesik a Szuperligából.

A visszavágót vasárnap 18 órától rendezik a városi sportcsarnokban.

Férfi asztalitenisz Szuperliga, play-out, odavágó:

Besztercei VSK–Székelyudvarhelyi ISK-SZKA 3–5

Mihai Nemaciuc–Sebasian Loso 0–3
Darius Toma–György István 3–1
Andrei Flămînd–György Szilárd 3–1
Toma–Loso 1–3
Nemaciuc–György Sz. 2–3
Flămînd–György I. 3–2
Toma–György Sz. 1–3
Flămînd–Loso 1–3

Forrás: Józsa Csongor/Székelyhon.ro.loading...