Kiemelt támogatók!

 

 

 

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 3,5%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  i de kattintva!!!

Három pályázat is nyert a Bethlen Gábor Alapkezelő ZRT kiírásain!!!


17 Jan
  • Megtekintve: 223

 Négy pályázattal is részt vettek egyesületeink a Bethlen Gábor Alapkezelő ZRT Nemzeti Újrakezdés Program első és második kiírásában, az alapítvány megfogalmazása szerint jelen pályázati kiírás célja a Magyarország határain kívül élő magyarság szülőföldjén való boldogulásának, Magyarországgal való sokoldalú kapcsolatai ápolásának és fejlesztésének előmozdítása, magyar nemzeti azonosságtudatának megerősítése az oktatás, a kultúra, az egyház, a sport, a közösségek és a diaszpóra támogatása által.

 A Nemzeti Újrakezdés Program I. és II. pályázati kiírása a magyarság összetartozása és szülőföldön való boldogulása szempontjából meghatározó tevékenységet folytató szervezetek működésének, fejlesztéseinek és eszközbeszerzésének megvalósítását szeretné ösztönözni, az e célokat tükröző igényes és minőségi pályázatok támogatásával a sport alprogram szerint.

  A Székelyudvarhelyi Asztalitenisz Klub valamint a Hargita Megyei Asztalitenisz Szövetség által elnyert pályázatok összegei a szakosztály eredményes működésére lettek felhasználva a 2021-es esztendő második felében, sportolóink étkeztetése, szállás költségek, utazási költségek, felszerelések vásárlása valamint rendezvényekre terembérlés szerepelt a támogatott tételek között. 

  A székelyudvarhelyi asztalitenisz szakosztály köszönetét fejezi ki a Bethlen Gábor Alapkezelő ZRT és Magyarország Kormánya felé, további remek eredményeinkkel remélhetőleg kellőképpen viszonozni tudjuk a támogatásokat!!!loading...