Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom
IX. ISK SZÉKELYUDVARHELY KUPA PROGRAM:
 
 
 

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

György Szilárd angol ezüstérmet szerzett


21 May
  • Megtekintve: 91

Az elmúlt hétvégén zárult az angol férfi asztalitenisz élvonal, a Premier League küzdelme. Akárcsak tavaly, az idén is az Urban TTC London tagja volt a Székelyudvarhelyi SZAK-ISK sportolója, György Szilárd. Az asztaliteniszező együttese címvédőként indult a pontvadászatban, a zárómeccsen, a Middlesbrough ellen 5–0-ra kellett volna nyerniük, hogy meglegyen az újabb arany.

A győzelem összejött, 3–2-re diadalmaskodtak – Szilárd két pontot szállított – így összesítésben a második pozícióban zártak, ami azt jelenti, hogy az ezüstérmet akasztották a nyakukba.

A székelyudvarhelyi együttes utánpótlás korosztálya két versenyen vett részt az elmúlt hét végén. A nagyobbak, az ifi 1-esek és a 2-esek Buzăuban szerepeltek a sportiskolák országos döntőjében. Az előbbi korcsoportban csak udvarhelyiek álltak a dobogón: Medvés Antal nyert, Sánduly Levente lett a második, míg Vetésy Norbert a harmadik – aki a kisdöntőben csapattársát, Jenei Barnabást győzte le. A 2-eseknél Mózes Botond bronzérmet szerzett – a fiatal sportoló első érme országos megmérettetésen.

A SZAK-ISK ifi 3-as gárdája Medgyesre utazott, ott egy utánpótlás korosztályú megmérettetést rendeztek erdélyi klubok számára. A viadalt Kiss Bence szettveszteség nélkül nyerte meg, Bedő Bálint bronzérmes lett. A lányoknál Tamás Lilla negyedikként zárt.

Forrás: Székelyhon.ro / Józsa Csongor.

 loading...