Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom
IX. ISK SZÉKELYUDVARHELY KUPA PROGRAM:
 
 
 

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Fennállásunk legnagyobb eredménye


12 Nov
  • Megtekintve: 65

Az Európa Kupa 3. körének visszavágóját úgy indítottuk a portugál Clube Desportivo Sao Roque ellen, hogy az első mérkőzésen 3–1-es vereséget szenvedtünk.

A városi sportcsarnokban mintegy kétszázötvenen voltak kíváncsiak a csatára. György Szilárd remekül kezdett, 3–0-s győzelemmel aratott Joni Perreira ellen.

A második összecsapás drámai csatát hozott, Sebastian Loso és Nuno Henriques között. Játékosunk 2–1-re vezetett, kiegyenlített a portugál ellenlábas, a mindent eldöntő, ötödik szettben mindkét félnek volt meccslabdája, végül 16–14-re Loso nyert.

Összesítésben 2–0-ra állt a csata. A harmadik párharcban Cservik Krisztián a luzitánok honosított asztaliteniszezőjével, Tiago Li-vel játszott. Egy újabb ISK-SZAK pont egyben a következő körbe való jutást jelentette.

Cservik ezt 3–0-val érte el, így a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK jutott tovább, ott van a legjobb nyolc klub között az Európa Kupában.

A következő ellenlábas decemberben a szlovák SK Vydrany lesz.

Férfi asztalitenisz Európa Kupa, nyolcaddöntő, visszavágó:

Székelyudvarhelyi ISK-SZAK–Clube Desportivo Sao Roque 3–0
Összesítésben 4–3.

György Szilárd–Joni Perreira 3–0 (11–6, 11–5, 11–8)
Sebastian Loso–Nuno Henriques 3–2 (10–12, 11–8, 11–7, 8–11, 16–14)
Cservik Krisztián–Tiago Li 3–0 (11–3, 15–13, 12–10).loading...