Kiemelt támogatók!

 

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Csütörtökön folytatódik a Szuperliga!


08 Feb
  • Megtekintve: 92

  Csütörtöktől vasárnapig a Székelyudvarhelyi Sportcsarnokba költözik a román szuperliga női és férfi mezőnye, az idei szezon második tornája zajlik városunkban. Mindkét mezőny hét fordulót játszik, naponta két-két mérkőzésre kerül sor, valamint vasárnap délelőtt egy-egy mérkőzésre. A torna nézők nélkül kerül megrendezésre, a járványügyi szabályok betartásával, a résztvevő sportolók, edzők, játékvezetők csakis negatív koronavírus tesztel léphetnek be a sportcsarnokba.

  Csapatunk jelenleg a második helyről a folytatást, a téli átigazolási időszakban több csapat is erősített, így minden egyes mérkőzésnek kiemelt fontossága lesz, valamint minden mérkőzésen kemény csatákat várhatunk. Naponta 10 órától illetve 16 órától a női mezőny mérkőzései vannak programálva, a férfiak mérkőzései 12 illetve 18 órától kezdődnek. Csütörtökön délben a Sepsiszentgyörgyi Sepsi lesz az ellenfelünk, délután pedig a Konstancai Topstar ellen folytatjuk. A folytatásban Beszterce, Vointa Campulung, Mioveni illetve a Steaua lesznek az ellenfelek, majd vasárnap az utolsó fordulóban az éllovas Pristavu Campulunggal záródik a torna. 

  A mérkőzések élőben lesznek közvetítve csapatunk Facebook illetve Youtube csatornáján, szombaton és vasárnap pedig a Look Sport tv is élőben közvetíti a meccseket!!!loading...