Kiemelt támogatók!

 

 

 

 

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 3,5%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  i de kattintva!!!

A lengyel Gwiazda Bydgoszcz csak dicsérni tudja Székelyudvarhelyt!


28 Nov
  • Megtekintve: 379

   A lengyel Gwiazda Bydgoszcz csapatának elnöke, akikkel az idén immár másodszor mérkőzött meg csapatunk az Európa Kupában, egy elismerő levelet küldött a minap klubunknak, amelyben többek között a nagyszerű körülményeket, a fogadtatást, a baráti és szakmai kapcsolatok erősítését emeli ki. A méltó múlttal, eredményekkel és komoly anyagi alapokkal rendelkező klubbal remélhetőleg további eredményes kapcsolatot fogunk tudni fenntertani. Köszönjük!  

România se bucură pentru Polski Cukier Gwiazda Bydgoszcz!

Jucătorii de tenis de masă de la clubul polonez Polski Cukier Gwiazda Bydgoszcz au ajuns în sferturile de finală ale Cupei Europei.

Farmecul lor norocos este reprezentat de… România. Și anul trecut și acum și-au început adevărata aventură în cupele europene în România!

În acest sezon, echipa Polski Cukier Gwiazda Bydgoszcz a câștigat toate cele trei meciuri și a ocupat detașat locul 1 în turul doi al Cupei Europei, turneu desfășurat la Odorheiu Secuiesc, în România. Polonezii i-au învins, rând pe rând, pe olandezii de la De Boer Taverzo Zoetemeer cu 3-0, pe cehii de la El Nino Praga cu 3-0 și gazda CSS-SZAK Odorheiu Secuiesc cu 3-1.

Soarta a făcut ca, după o pauză de un an, echipa să se întoarcă la Odorheiu Secuiesc.

„Am fost încrezători că forma bună a jucătorilor și experiența valoroasă de anul trecut ne vor permite să avansăm în turul trei al Cupei Europei. Artur Grela și Vladislav Ursu au jucat deja acolo, cunoșteau arena, dar își cunoșteau și adversarii. În ediția anterioară a Cupei Europene de la Odorheiu Secuiesc am învins, câștigând, printre altele, în fața echipei locale, precum și în fața celor de la SKK El Nino Praga”, a declarat antrenorul Patryk Jendrzejewski.

„Președintele și managerul clubului CSS-SZAK Odorheiu Secuiesc, Istvan GYÖRGY, ne-a creat condiții excelente! A fost mereu disponibil și de ajutor. Poate anul viitor ne vom întâlni pentru a treia oară? Poate vom juca în Polonia?”, a mai adăugat oficialul clubului polonez.

Bydgoszcz este un oraș situat pe râurile Vistula și Brda din nordul Poloniei.

Fiind al optulea oraș ca mărime din Polonia, este un important centru comercial pentru întreaga țară. Orașul este renumit pentru

malul său frumos și pentru clădirile în stil Art Nouveau. Există multe de văzut și de făcut în acest oraș, care are farmecul său distinctiv și un ritm mai lent decât unele dintre orașele mai mari din Polonia.

Bydgoszcz este, de asemenea, gazda celui mai mare parc existent într-un oraș din Polonia. Chiar și cele mai urbane zone ale orașului au un număr remarcabil de grădini și verdeață, oferind un echilibru excelent între facilitățile vieții orașului și efectul relaxant de a fi aproape de natură.

Una dintre cele mai curioase caracteristici ale orașului este Insula Morii de pe râul Brda, cunoscută și sub numele de „Veneția Bydgoszcz”. Casele stau atât de aproape de marginea apei încât aproape că par să se odihnească pe ea. Acesta este un loc grozav pentru a încerca un ceai, o cafea sau o bere în timp ce vă bucurați de priveliște.

Orașul Bydgoszcz are și câteva biserici demne de remarcat. În fruntea listei se află Catedrala Bydgoszcz, cu exterioarele sale din cărămidă roșie din secolul al XV-lea și interioarele colorate. Bazilica Mică Sf. Vincent de Paul este un alt punct de oprire interesant. Această biserică mare poate găzdui până la 12.000 de oameni, iar interioarele sale au fost modelate după Panteon, a mai spus președintele clubului Polski Cukier Gwiazda Bydgoszcz, Zbigniew Leszczyński.

Similar cu sezonul precedent, clubul Polski Cukier Gwiazda s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Europei.

Următoarul adversar va fi anunțat în câteva săptămâni, după încheierea turului doi al Ligii Campionilor.

 

 loading...