Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Öt érmet nyertünk Kézdivásárhelyen!!!


26 Nov
  • Megtekintve: 78

  Hétvégén Kézdivásárhelyen került sor a Dobolyi Aladár Emlékversenyre, a három évvel ezelőtt elhunyt barátunk és kollégánk emlékére szervezett versenyen az ország minden szegletéből közel kétszáz utánpótlás korú sportoló nevezett. A húsz asztalon zajló rendezvényen négy korcsoportban zajlottak a mérkőzések, a négyből három korosztályban sikerült a dobogóra állni, sőt a legnagyobbak között mindhárom színű éremből került Udvarhelyre. 

  Az U15 korosztályban körmérkőzéses rendszerben zajlott a két napos torna, részünkről Vetésy Norbert, Jenei Barnabás, Karácsony Dániel, Mózes Botond és Geréb Attila volt érdekelt. Vetésy, Jenei és Karácsony végig szorgosan gyűjtötte a pontokat, Geréb és Mózes igyekezett felzárkózni az élmezőnybe, mindannyian remek játékot produkáltak. A legkiegyensúlyozottabban Vetésy teljesített, aki egyedül a medgyesi Pinzar ellen szenvedett vereséget, de mivel a medgyesi Jenei és Karácsony ellen is veszített, a dobogó legmagasabb fokára megérdemelten Vetésy állhatott. Akárcsak Jenei a második fokára valamint Karácsony a harmadikra, Geréb Attila pedig a kezéből engedte ki a bronzérem megszerzésének lehetőségét, döntő szett 10-7-ről veszítve a kézdivásárhelyi Popov ellen. Mózes Botond a hatodik helyen zárt, megelőzve Gerébet a végelszámolásnál. 

  Az U13 korcsoportban Bándi Tamás magabiztosan nyerte meg selejtező csoportját és jutott a kieséses főtáblára, a negyeddöntőben két szettes hátrányból tudott fordítani a ludas-i Ambrus ellen. Az elődöntőben a hazaiak legjobbja ellen újabb parázs mérkőzés következett, Tamás 2-1-re is vezetett Chelmus ellen, de mégis elfogyott az erő a végére és a kézdivásárhelyinek sikerült győzni, így Bándi a bronzéremmel vigasztalódhatott.

  Az U11-ben Bedő Bálint és Vajda Attila indult, előbbi sikeresen vette az első selejtező akadályait, továbbjutva a második selejtező fázisba, itt viszont hullámzóan teljesített, elbukva a legjobb nyolc közé jutást. .

  A legkisebb korosztályban Sebők Márton és Toró Dávid ügyeskedett, mindketten megnyerték a selejtező csoportok első fázisát, a második csoportkörben Sebők továbbra is veretlennek bizonyult, Toró pedig a második helyről jutott a legjobb nyolc közé. A rendszer viszont nem kedvezett az udvarhelyi fiuknak, hiszen a negyeddöntőben egymás ellen kellett kivívják az elődöntőbe jutást, a feladatot pedig Sebők teljesítette sikerrel, 3-1-re legyőzve csapattársát. Az elődöntőben a kézdivásárhelyi Kovács ellen a remek játék sem bizonyult elégnek, az idei TOP 12 résztvevő hazai sportoló ha nehezen is de legyőzte Marcit, így a dobogó harmadik fokára állhatott.loading...