Kiemelt támogatók!

 

 

 

 

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 3,5%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  i de kattintva!!!

Ötödik helyen a Demeter-Sek páros az újonc OB-n!


20 Jun
  • Megtekintve: 52

Június 17-19 között Campulung Muscel adott otthont az Román Újonc Egyéni Országos Döntőnek, ahova csapatunk részéről az elmúlt pár évtized legnagyobb számú sportolója kvalifikálta magát, mintegy tizenkét személy nevezett Székelyudvarhelyről, kialakítva a több mint háromszázas összlétszámot. A rangos esemény az egyéni csoportküzdelmekkel kezdődött, ahol már az elején parázs mérkőzések zajlottak és dőltek el a főtáblára kerülők nevei, csapatunk részéről Puja Attila Tamás, Tamás Szabolcs, Mihály Bence, Bíró Norbert és Sánduly Levente nyerte selejtezőcsoportját és került a 64-es főtáblára. Cighir Alex két győzelme ellenére csupán rosszabb szettaránya miatt maradt le a főtábláról, ahogy megállni kényszerült Demeter Hunor, Zavacki Krisztián, Káló Norbert, Szőcs Bence és Tóth Márk is. A főtáblán Puja mutatott végig magabiztos játékot, legelőrébb végezve az udvarhelyiek közül, neki csak a tavalyi bajnok Daniel tudott megálljt parancsolni, a többiek rendre elbuktak a főtábla második fordulójában.

A párosok versenyében Demeter teljesen másik arcát mutatta mint egyéniben, Sek Kristóffal alkotva párost nagyszerű játékot mutatva meneteltek a negyeddöntőig ahol a későbbi bajnok Kolozsvári páros állította meg őket. Örömteli játékot produkált a Puja-Tamás páros is akik a nyolcadöntőben szenvedtek vereséget, de a két játékos már fizikailag nem bírta a maximálist nyújtani. A Szőcs-Csiszár valamit a Mihály-Zavacki páros a legjobb 32-ig tudta feltornászni magát.

A vegyespáros küzdelmeiben csak Sánduly Levente állt asztalhoz, Besztercei partnerével, a még "Ezüstütős" páros egész a nyolcaddöntőig menetelt.

 

Újonc csapatunk

 



loading...