Kiemelt támogatók!

 

 

 

 

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 3,5%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  i de kattintva!!!

2010 December 29 - Nemzetközi barátságos turnén remekelt az ISK


06 Jan
  • Megtekintve: 64

December 29-én Kézdivásárhelyen szerepeltek a székelyudvarhelyi ISK asztaliteniszezői. A nemzetközi versenyen három kategóriában (felnőtt férfi és női, valamint újonc) álltak asztalhoz a sportolók.

 

A kézdivásárhelyi pingpongosok, valamint francia vendégeik mellett a versenyen részt vettek sepsiszentgyörgyi, székelyudvarhelyi asztaliteniszezők, illetve néhányan környékünkről, de külföldön, Németországban játszó sportoló is, mint Fejér András vagy Turóczi András, tovább növelve a verseny színvonalát. Az ISK számára levezető jellege volt a turnénak, hiszen az elmúlt két hétben pihenés volt előírva a játékosoknak, mindezek ellenére végül szép eredmények születtek. Az újonc kategóriában udvarhelyi döntőt rendeztek, ahol Puja Tamás 3–1-re nyert Tamás Szabolcs ellen, a lányoknál pedig mindkét ISK-sportoló a dobogón végzett, Kalóz Anita a második, Abrán Mónika a harmadik lett. A felnőtt mezőnyben Mózes Gyula és György István tudott a legjobb nyolcba kerülni, mindketten nagy csatában vereséget szenvedtek az elődöntőért vívott harcban. A döntőben parázs mérkőzésen a két bundesligás játékos meccselt, végül a győzelmet Turóczi András szerezte meg az udvarhelyi Fejér András ellen.

„Gőzkieresztő verseny volt, senki sem nyújtotta a maximumot a karácsonyi ünnepek miatt. Különösebb elvárásom egyik kategóriában sem volt, azért mentünk, hogy 2010-ben még egyet játsszunk. A lányok és a kicsik eredményei egyértelmű pozitív dolognak számítanak. A héten már elkezdjük a felkészülést az új évre” – mondta György István edző.



loading...